בישול ואפייה
בישול ואפייה >> סדנאות בישול
בישול ואפייה >> בישול בריא
  • סדנאות בישול טייוואני   (54840)

סדנאות בישול טיוואניות. המטבח הטייוואני שאינו מוכר כמו המטבח הסיני, היפני או התאילנדי הוא מטבח מרתק, עשיר ומגוון, מלא טעמים ייחודיים, ומרקמים מעניינים. בטייוואן מגוון גדול של אוכל צמחוני המכיל תחליפי בשר טעימים ומזינים. ולכן הבישול הטייוואני מתאים במיוחד לצמחונים ולטבעונים.
כאשר פונים אלי במייל, נא לציין במפורש שאתם מתעניינים בסדנת הבישול הטייוואני, תודה!



כשהגיע צ`אנג קאי-שק לטייוואן ב 1949, לאחר שנמלט מסין וממאו דזה-טונג, הגיעו עמו ועם אנשיו מספר גדול של טבחי עלית רבים שהועסקו ע"י בכירי המפלגה. בטייוואן גם לבכירים לא היה כסף להחזיק טבחים אישיים, ואלה עזבו את השירות ופתחו מסעדות, בסגנונות שונים על פי האיזורים מהם הגיעו. מאוחר יותר היתה טייוואן תחת כיבוש יפני. המטבח הטייוואני של היום מורכב מהשפעות של מטבחים אלה שהתווספו על סגנון הבישול הטייוואני המקורי, של תושבי האי מאז המאה ה 16.
המטבח הטייוואני מצטיין בגיוון עצום, בטעמים עדינים ומרקמים מיוחדים. המסעדות הצמחוניות בטייוואן הן גן עדן לכל מי שלא אוכל בשר.
הסדנאות שיתקיימו בירושלים מוגבלות ל 6 משתתפים.
ניתן להזמין סדנה גם למקומות אחרים בארץ, בתשלום שונה, גם למספר גדול חותר של משתתפים.
הסדנה כוללת בישול על פי תפריטים שיבחרו ע"י המשתתפים, ובסיומה ארוחה משותפת.




>> לכל החוגים של ענת אראל אמנויות לחימה סיניות <<
מיקום/ימים ושעות/טלפונים
ימים ושעות
ע"פ דרישה
מועדים שונים


איש קשר
ענת אראל

  מיקום החוג
ירושליםכל הארץ, מושבה יוונית ירושלים,

טלפונים
054 - 5705110
054 - 5705110
  אתר אינטרנט
http://https://www.anaterrel.com/cookingeorkshop
 


צוות מדריכים
ענת אראל גרה בטייוואן קרוב לשש שנים במהלכן התאהבה באוכל הטייוואני, בטעמיו ומרקמיו המיוחדים. בשובה ארצה גילתה שגעגועיה לאוכל הטייוואני גדולים והתחילה לשחזר את הטעמים במטבחה שבירושלים. מאז חזרה לביקור בטייוואן מספר פעמים, כאשר בכל ביקור עברה סדנת בישול אצל מאמא טייוואנית שגילתה לה את סודות המטבח המרתק הזה..

פרטים נוספים
מתחילים בינוניים מתקדמים פעילות בשבת אירועים בנים לבד בנות לבד בנים ובנות מעורב
גילאים
נוער מבוגרים גיל הזהב
מחירים והנחות
מחיר רגיל
250-300


  אמצעי תשלום
מזומן/צ'ק