בחר תחום:
בחר פעילות:
בחר אזור:
בחר עיר:
חוג >> בישול ואפייה >> סדנאות שוקולד > סדנאות שוקולד וסדנאות בישול - כאירועי חוויה.



סדנאות שוקולד וסדנאות בישול - כאירועי חוויה.



תחומי פעילות:
חוגים >> בישול ואפייה >> סדנאות שוקולד
חוגים >> הפעלות >> ימי כיף לעובדים

תיאור הפעילות:

לא צריך להיות שוקוהוליק כדי להיות מכור לשוקולד...
מי מאתנו יכול להישאר שווה נפש בנוכחות המתוק הנחשק הזה?
עירית ברנשטיין (צינמון) מזמינה אתכם להשתתף בסדנאות השוקולד של "השולחן המתוק" וליהנות לא רק מטעמו המופלא של השוקולד, אלא ממפגש שכל-כולו שוקולד הנחווה בדרך יצירתית ובכל החושים.

"השולחן המתוק" מציע גם סדנאות בישול, המתנהלות באותה רוח חווייתית: שעות של חברות, קירבה, גיבוש והנאה, וכמובן - ארוחה טעימה
מה לומדים בסדנת השוקולד:


על מקורות השוקולד
על סוגים שונים של שוקולד
איך מייצרים שוקולד
איך לעבוד עם שוקולד - טכניקות שונות
איך אוכלים שוקולד...

מה עושים בסדנת השוקולד:

המשתתפים בסדנת השוקולד עוטים על גופם סינרים חד-פעמיים, עוברים מתחנה לתחנה ותורמים את חלקם - בסיוע פעיל של אצבעות הידיים והלשון - להכנה של מגוון מוצרי שוקולד. בתוך זמן קצר - כולנו אוהבים תוצאות מיידיות, לא? - מונחים על השולחן המוצרים הבאים, מעשה ידיכם להתפאר:
עוגיות שוקולד "רעידת אדמה"
טראפלס (שוקולד מותך בשמנת מתוקה)
וולקנו - סופלה שוקולד
פונדו שוקולד עם שיפודי מרשמלו ופירות שונים
עבודה יצירתית חופשית אישית (של כל משתתף) בשוקולד עם סוכריות צבעוניות
שינויים אפשריים לפי בקשה מיוחדת (מראש)
בסדנת השוקולד נעשה שימוש בחומרי גלם איכותיים בלבד:
שוקולד בלגי משובח "פרויבל", 56% מוצקי קקאו.
"טאטו" ממתקים הכשר מהדרין.
סוכריות מייבוא "גליקסמן", הכשר מהדרין.


סדנת שוקולד כפעילות מגבשת וכסדנת ניהול צוות:

פעילות מבוקשת במקומות עבודה היא סדנת שוקולד כפעילות מגבשת וכסדנת ניהול צוות.
כאן מפעילה עירית סוג של דינמיקה קבוצתית.
לעתים קרובות מדובר בקבוצת אנשים המכירים זה את זה על רקע של סביבה תחרותית ורוויית מתח. הפעילות בסדנה מצליחה להוציא מחברי הקבוצה ביטויים של שיתוף פעולה, חדשנות ויצירתיות.

נוסף על מוצרי השוקולד שהקבוצה יוצרת, נערכים המשתתפים להכנת עבודה יצירתית קבוצתית.
הקבוצה נחלקת למספר קבוצות קטנות יותר. כל קבוצה צריכה להכין מייצג של מקום העבודה או הארגון.
לצורך כך מקבלים המשתתפים עזרים: עוגות טארט, קצפות, שוקולד מותך ועוד.
תוך כדי שילוב מוחות הקבוצה מייצרת את סמל הארגון, או את המאפיינים של הארגון.

תוך כדי העבודה ואחריה הם מדברים על הרעיון שמאחורי היצירה ומנתחים את התגובות והתחושות של כל אחד ואחת מן המשתתפים.
כל הדברים הטובים האלה קורים באווירה חייכנית ומשוחררת.

עוד אפשרות לגיבוש צוות - דרך סדנת הבישול.
כאן בניצוחה של עירית תוכלו לגבש לכם צוות לעניין.
דרך שימוש בחומרי גלם יומיומיים, ירקות שונים, תהליכי עבודה, דרך יישום בדינמיקה קבוצתית, תוכלו לבנות לכם ערכים של צוות, תוכלו לראות את המנהיגים של הקבוצה, את ראש הקבוצה, האנשים שיתנו כתף תומכת בכל פרויקט שתבחרו.
לסיום תוכלו להתכבד במעשי ידיהם של אנשי הצוות.

תהליכי העבודה יפוקחו על ידי חברים מתוך הארגון ובסוף ההגשה - תיבדק אף היא. פרזנטציה, צבעים, ריחות, טעם וקישוט

צוות המדריכים:

עירית מביאה לסדנאות ידע רחב וניסיון רב כקונדיטאית וכשוקולטיירית.
אבל זה לא הכול, ובעיני עירית - אולי גם לא העיקר. מה העיקר? יצירת חוויות משותפות, הסרת מחיצות, גיבוש ולכידות.

רשות הדיבור לעירית: "איך אנחנו רוכשים חברים? על ידי יצירת חוויות משותפות.
אני מביאה לכם - לעסק, למשפחה, לחברה - הזדמנות לחוויה משותפת.
מהלך הסדנה מחייב את האנשים לעבוד יחד, והיצירה המשותפת מביאה לחוויה חברתית ומשפחתית מלכדת.
השוקולד מוחק הבדלי גיל ומעמדות. בסדנאות השוקולד שלי כולם משתטים: סבתא ונכד, מנהלים ועובדים זוטרים, מרצים ותלמידים.


החזון שלי הוא לגרום לאנשים לחייך, לדבר עם בני האדם דרך החושים - ריח, צבע, טעם ומישוש, ודרך הבטן. בקבוצה אנחנו יוצרים דינמיקה קבוצתית תוך שימוש בשוקולד.
השוקולד הוא ממתק מפנק והעיסוק בו חווייתי ומלהיב."
הסדנאות מתקיימות כחוויה חד-פעמית, אבל הטעם (טעם של עוד) נמשך ונמשך ונמשך...

עסקים בתחום שיכולים לעניין אותך:


שם מלא: הערות: דוא"ל: טלפון: אני מאשר לקבל לכתובת המייל שלי/לנייד פרסומים ועדכונים מזאפ גרופ ומצדדי ג'. עדכנו אותי לגבי חוגים והפעלות נוספות באזור

פרטי יצירת קשר

  • כתובת:
  • איזורי פעילות מרכזיים:
    יהוד, ראשון לציון, תל אביב-יפו,
  • שעות פעילות:
  • הצג טלפון

שתפו את המודעה עם החברים שלכם  
בניית אתרים