בחר תחום:
בחר פעילות:
בחר אזור:
בחר עיר:
חוג >> מגזין >> בישול ואפייה > יש לי תיאוריה מענינת!

חיפוש מהיר:

לאיזור האישי
משתמש: סיסמא:
התחבר למערכת הניהול של חוג
בין לקוחותינו
הירשמו חינם להטבות

בישול ואפייה

יש לי תיאוריה מענינת!

המאמר קיבל את הציון: המאמר יש לי תיאוריה מענינת! קיבל את הציון 0.0 כוכבים  נצפה: 1182  |  דורג: 0
דרג מאמר זה
יש לי תיאוריה מענינת!

יש לי תיאוריה מעניינת:
מי שלא אוהב קפה- לא סובל מהתמכרויות לשוקולד, סיגריות וסמים..
מי שלא אוהב כוסברה- סובל מיצירת קשרים חברתיים,ביקורתי וקצת חסר ביטחון
מי שאוהב כוסברה- חברותי, זורם, מצחיק אבל מתקשה לשמור על קשרים חברתיים
מי שאוהב חריף- נוטה להתעצבן בקלות,מכור לשוקולד ובדרך כלל מעשן הרבה
מי שלא אוהב חריף- אינטליגנט, ממושמע, זהיר ורציונאל
מי שאוהב בעיקר אוכל איטלקי- סגור, צנוע,שמרן ומתחסד
מי שאוהב בשר- מיני,אוהב לישון,אגואיסט ואוהב את עצמו
מי שצמחוני- דעתן,ממושמע,בדרך כלל סובל מהפרעות קשב וריכוז ושונא את הקיץ

מי שקרא את כל מה שכתבתי עכשיו והרגיש שזה נכון - פתי שאוכל כל דבר, אומר שטעים לו גם כשמגעיל לו לא מבדיל בין סוכר לסוכרזית, אוהב את הבמבה האדומה, חושב שהלחם של ארומה מצוין שותה נס קפה של עלית,קונה הביתה גליליות, אוכל את הסלט שלו עם רוטב אלף האיים,הולך לאותו ספר מהבר מצווה, בדרך כלל קורא ספרים מהתחלה ועד הסוף ולא מאבד אותו באמצע, מחליף לספר חדש , מוצא אותו אבל אז שוכח מה הוא קרא עד האמצע ומחליף לספר חדש..

אז בשבילך- את/ה שקראת הכול- אתה שבדיוק סיימת את הספל קפה עלית שלך שטבלת בה 3 גליליות אני מקדישה לך מתכון של :
פילה בקר ברוטב דובדבנים,סאקי ותימין על מצע פירה כרובית
3 יחידות מדליוני פילה בקר במשקל 150-200 כל חתיכה
1 כוס דובדבנים מגולענים
1/3 כוס סאקי
1/2 כפית סוכר חום
1/2 כפית מייפל
כמה ענפי תימין טרי

להכנת הפירה כרובית:
1 כרובית חלוטה במים רותחים
1 כוס ציר ירקות חם
1 שן שום
3 כפות שמנת מתוקה/ חמאה
מלח. פלפל שחור/ גרידת לימון/אגוז מוסקט
אופן ההכנה:
להכניס למעבד מזון את הכרובית, ציר הירקות,שום, גרידת לימון,אגוז מוסקט, שמנת , מלח, פלפל ולעבד למחית חלקה

אופן הכנת הפילה בקר:
1. לחמם מחבת חמה, להשפריץ בתרסיס שמן כמה שפריצים
2. לצרוב את פילה הבקר 3 דקות מכל צד
3. להעביר לצלחת נקייה
4. להכניס לאותה מחבת את הכוס דובדבנים,סאקי, סוכר, מייפל ותימין ולצמצם 2 דקות
5. להוסיף את הבשר אל הרוטב ולהקפיץ כמה שניות לאיחוד הטעמים
6. להגיש מעל פירה כרובית
אהבתם?

כתבות נוספות ממדור בישול ואפייה

תגובות (לא התפרסמו עדיין תגובות לכתבה זו)

בניית אתרים