בחר תחום:
בחר פעילות:
בחר אזור:
בחר עיר:
חוג >> מגזין >> בישול ואפייה > מתכון ללזניה חלבית דיאטטית וטעימה בטירוף!

חיפוש מהיר:

לאיזור האישי
משתמש: סיסמא:
התחבר למערכת הניהול של חוג
בין לקוחותינו
הירשמו חינם להטבות

בישול ואפייה

  • קבוצת דיאטה

    קבוצת דיאטה
    חברת, "חלי גרופ", הוקמה בשנת 2000 על ידי חלי ממן, בעלת ניסיו...

מתכון ללזניה חלבית דיאטטית וטעימה בטירוף!

המתכון באדיבות קבוצות ההרזיה של חלי ממן מקרית שמונה בצפון ועד לכפר סבא במרכז. טלפון - 1700507508, אתר www.heli-maman.co.il
המאמר קיבל את הציון: המאמר מתכון ללזניה חלבית דיאטטית וטעימה בטירוף! קיבל את הציון 4.9 כוכבים  נצפה: 21551  |  דורג: 7
דרג מאמר זה

לזניה חלבית

מצרכים:

9 עלי לזניה

1 קופסת קוטג' 3%

1 ביצה

1 כף שמן

1 קופסת עגבניות מקולפות

1 רסק עגבניות

½ כוס מים

10 פרוסות חצילים דקות שהוברשו בכף שמן זית

1 בצל

1 שום

כף בזיליקום

1 כפית אבקת מרק בצל

3 פרוסות גבינה מעמק לייט מגורדות

אופן הכנה:

חצילים: פורסים את החציל לפרוסות דקות ומברישים בכף שמן זית ומעט מלח,

מכניסים לתנור לכ-15 דקות.

רוטב:חותכים את הבצל לקוביות קטנות וכותשים את השום, מחממים כף שמן במחבת ומוסיפים את הבצל,רסק עגבניות וקופסת עגבניות מקולפות. מוסיפים בזיליקום,אבקת מרק בצל,מלח ופלפל שחור לפי הטעם, מוסיפים רבע כוס מים

כשהרוטב מוכן מניחים בצד לצנן.

מלית:טורפים ביצה עם קופסת קוטג ומעט מלח.

מרפדים את תחתית התבנית ברוטב העגבניות ומעל מניחים את עלי הלזניה

מברישים את העלים ברוטב ומעל מפזרים את פרוסות החציל ומעל את מלית הגבינה. מרפדים בעלי לזניה וחוזרים על הפעולה עם מלית הגבינה שוב.

מחממים תנור ל- 180 מעלות ומכניסים את הלזניה לכ -40 דקות.

אחרי חצי שעה מוסיפים מעט רוטב מעל הלזניה ומפזרים את הגבינה הצהובה המגורדת.

רבע לזניה לארוחת ערב
אהבתם?

כתבות נוספות ממדור בישול ואפייה

תגובות (לא התפרסמו עדיין תגובות לכתבה זו)

בניית אתרים