בחר תחום:
בחר פעילות:
בחר אזור:
בחר עיר:
חוג >> מגזין >> בישול ואפייה > B-Yoga הרזיה ללא דיאטה

חיפוש מהיר:

לאיזור האישי
משתמש: סיסמא:
התחבר למערכת הניהול של חוג
בין לקוחותינו
הירשמו חינם להטבות

בישול ואפייה

B-Yoga הרזיה ללא דיאטה

נגמרו הימים הקשים!
מהיום אפשר לאכול הכל – ולרדת בגדול!
שיטה חדשה לירידה במשקל – B-Yoga תאפשר לכם להוריד את הקילוגרמים המיותרים, ולשמור על משקל תקין ללא דיאטה ובלי חומרים!
המאמר קיבל את הציון: המאמר B-Yoga  הרזיה ללא דיאטה קיבל את הציון 4.3 כוכבים  נצפה: 1600  |  דורג: 6
דרג מאמר זה
B-Yoga  הרזיה ללא דיאטה

שיטת B-Yoga היא שיטה להרזיה, המשלבת תרגול יוגה ושתיית מים.

היוגה תורמת בין היתר, להעלאת הכושר הגופני, גמישות, שיווי משקל ושיפור ביציבה, זרימה תקינה של הדם, נשימה תקינה ולשלווה ואיזון נפשי.
אופן התרגול

בשיטת B-Yoga, התרגול נעשה תוך כדי שמירה על שלושה עקרונות: מבט ממוקד, נשימה מלאה ורציפה, והתמקדות במשפט חיובי (מנטרה).

חשיבות הנשימה

האדם הרגיל משתמש במנוחה בכ 10% מקיבולת הראות בלבד, בנשימה רגילה. בנשימה יוצאים כל הגזים הרעילים מהגוף, ונכנס חמצן המזין את כל מערכות הגוף. בנשימה רגילה (לא עמוקה), אין אספקה סדירה של חמצן, ובריאות נותרים גזים משומשים שלא נפלטים, העלולים לגרום למחלות קשות.

מבט ממוקד – החיבור אל הרגע

בזמן תרגול היוגה, המתרגל ממקד את עיניו בנקודה מולו. מיקוד הראייה מחבר את המתרגל למקום בו הוא נמצא, ומאפשר לו לשלוט במחשבותיו, ולהיכנס למעין מצב של מדיטציה.
המשפט (המנטרה)

בזמן התרגול, המתרגל אומר לעצמו, תוך כדי נשימה, את המשפט "מיום ליום אני הולך וטוב, בכל מובן ואופן". אמירת המשפט, ממלאת את המחשבה בחיוביות, מאפשר למתרגל לנשום באופן סדיר, קבוע, בנשימות ארוכות ומדודות, וגורמת למתרגל להיות חיובי בכל מעשיו.
החיבור בין שלושת הגורמים – הנשימה, המבט והמשפט, מכניס את המתרגל למצב של מדיטציה, שעוזר לו בביצוע תרגילי היוגה, ובחייו היום יומיים.
שתיית המים

אחד הגורמים המשפיעים ביותר על קצב חילוף החומרים בגופנו, הוא כמות המים שאנו שותים.

אם אדם שותה מעט מדי מים ביום (פחות מליטר), קצב חילוף החומרים בגופו יורד, והוא מפתח נתייה להשמנה. אצל אדם ששותה הרבה מים, קצב חילוף החומרים בגוף עולה, ולמעשה הוא מאפשר לגופו לאבד ממשקלו באופן טבעי.

הקניית הרגלי שתיית המים, נעשית כחלק מתרגול ה B-Yoga באופן הדרגתי.
אהבתם?

כתבות נוספות ממדור בישול ואפייה

תגובות (לא התפרסמו עדיין תגובות לכתבה זו)

בניית אתרים